Gestopt bij de sportschool

Ha Guys,

Op aanraden van mijn vriendin Camilla heb ik het ook eens geprobeerd: Paaldansen. Het ziet er altijd zo makkelijk uit….maar OMG je hebt mega mega mega veel techniek nodig. Ik vond het niets (lees: ik bakte er helemaal niks van hahaha…)

Gelukkig kan Camilla het wél, vind ze het leuk en uitdagend en kan ze hier ook echt haar ei in kwijt. Met een eigen paal in huis is ze flink aan het oefenen. En niet alleen maar om beter te worden, maar ook om fitter, strakker en slanker te worden. Zo is ze gestopt bij de sportschool! Stoer vind ik dat, maar ook spannend, want net als ik, was Camilla een fervent sportschool abonnee houder…

Daarom heeft ze besloten om haar voortgang in de komende weken bij te houden in een video dagboek, waarvan je de eerste hieronder kunt kijken!

 

psssst. Wil jij weten waar Camilla haar awesome trics leert? Neem dan eens een kijkje op Paaldansstudio.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *