Kaas-en-wijn

Lieve lezers! Weer een nieuwe blog voor jullie, ditmaal van mijn lieve Fitchick Lotte. Over twee essentiële levensbehoeften: kaas & wijn 😉


Lots-ge-burt (Lotte; v; meervoud: Lotte’s; verkleinwoord: Lotje)

  1. Pasta connaisseur, kenner, m.n. van Italiaans voedsel,
  2. Fanatiek liefhebber, sportfanaat,
  3. Dertig, dertiger,
  4. Bekende (de; m,v; meervoud: bekenden) bij de slijterijen in Nederland.

Mijn naam is Lotte en ik ga de komende weken een blog voor jullie schrijven over twee van mijn favoriete onderwerpen; wijn en kaas voeding en sport. Of misschien beter gezegd; voeding voor sport.

Want hoe graag ook ik het allemaal anders had willen zien, voor een gezond lijf moet je hoogstwaarschijnlijk op een andere manier eten dan je nu gewend bent en doet. Mits je natuurlijk net als mijn vriendinnen, familie en ik liever met je hand in een zak chips zit, dan een zak wortelen.

“Abs are made in the kitchen.” – Elke fitgirl waar dan ook

abs are made in the kitchen

                                                             Een bekende uitspraak, maar niet een en al ellende. I promise.

Om fitchick/dude te worden, of bodybuild(st)er, gaat men er vaak ten onrechte van uit dat je alleen nog maar kunt leven op kip, broccoli en zilvervliesrijst.  Dit is één route naar succes en buikspieren, maar absoluut niet de enige.

 

“Er zijn vele wegen die naar Rome leiden.” – niet alleen Google Maps

 

Gelukkig voor ons hoeft gezonder (lees: slimmer) eten niet vervelend te zijn, helemaal als je weet waarom en hoe. En ik zal je daarmee helpen, als fastfood friends forever onder elkaar.

Wil je anders gaan eten om bijvoorbeeld af te vallen of juist aan te komen? Wis dan niet meteen het nummer van de New York Pizza of je favoriete shoarma koerier, stay calm en wacht even op de aankomende blogs ?

lotsgeburt is writing

Ik zie jullie snel!

Laters,

Lotsgeburt

#macro #food #foodie #fitgirls #IIFYM #health

Wil je meer over mij weten (sport) en vooral zien (eten, eten en nog meer eten)? Dan kan je mij volgen via mijn instagram @Lotsgeburt. Zie je meteen hoe serieus mijn pasta-en wijn verslaving daadwerkelijk is –  HELP!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *